torsdag, februari 02, 2012

Public Un-service

Den lille, snart store, har en själsfrände. När han hälsar på bygger dom en tågbana runt hela lägenheten som föräldrarna inte får rubba på veckor. Det är känsligt det där att tågbanan. Den ska alltid finnas kvar ifall dom eventuellt behagar att dyka upp för att leka igen.

På Bolibompa finns ett program som heter Junk. I den får konstnärer ta del av ett barns gamla avlagda leksaker för att göra något nytt och häftigt.

Så hur kan dessa till synes skiljda historier knytas samman till nackdel för mig? Jo, om själsfrändens storebror är med i Junk och donerar en stor hög tågbana till konstnärerna. Då blir det väldigt svårt att förklara hur program kan spelas in på förhand och att deras tågbana ligger kvar. Troligen.

3 kommentarer:

Huskorset sa...

Men ...hur förklarade du den skräckinjagande sparbössan? Skulle banan ligga kvar ändå, menar du? Jag fattar inte. Eller var det det som var dilemmat, att det inte gick? Dessa frågor och många andra får vi inte svar på i nästa avsnitt.

Jag har för övrigt (eftersom jag förutsätter att du är intresserad) varit tveksam till den showen. Kul idé men jädra stel stämning. Droppen kom i just det avsnittet du talar om. Jag skull vilja påstå att jag chockades (Ja, faktiskt!) svårt när programledaren kom ut från fiket med en bricka med lassvis av de-li-ka-ta (vackra, hantverksmässigt riktigt hopkomna etc etc) bakverk för bortåt 300 spänn och GEGGADE IHOP! TILL ETT LANDSKAP!!!
Då föll bilan i mitt sinne.
Man leker inte med mat. Man geggar inte med bakelser när folk inte har råd med bröd.
Usch. Usch säger jag!

Smuckers sa...

Det roliga är att frans med stor förtjusning har lekt med den skräckinjagande sparbössan. Gud, vad dom släppte pengar genom den. Men han somnade innan resultatet presenterades, så han fick aldrig se beviset på vad jag hävdade under programmet.

Jag håller med dig om att programledaren inte är en entertainer. Ingen skådis. Som du. Eller jag (som jag brukar tänka innan jag ska hålla ett föredrag om interna system på revisorsfirman). Men Fernando? Är han inte en pärla?

Huskorset sa...

Fernando är absolut inget mindre än en av de charmigaste ungar jag sett på TV någonsin.