söndag, oktober 31, 2010

Nu blir jag förbannad


Nu har dom minsann högar av Stiga snowracers, men när det är vinter och snö då är det ingen i hela länet som saluför vad folket vill ha. Sådan är den, kapitalismen.

Sedan har vi den här skittävlingen Fantasy Premier League som jag är med. Kevin Nolan gör tre mål. Alldeles otroligt roligt för honom. Alldeles för jäkligt tråkigt för mig som bytte ut honom dagen innan. Dessutom fick jag straffpoäng för själva bytet eftersom jag redan gjort mitt gratisbyte för veckan. Inför alkolås på FPLs sajt! Man ska inte få logga in efter sin välförtjänta ifrån Arboga.

Det tog så länge att skriva detta på mobilen så jag glömde den tredje saken jag är arg på. Men istället är jag nu arg på mobilen också.

Arg är jag iallafall. Och imorgon är det måndag.

Om jag får inflika med en sak till, och det får jag för det är min blogg and I cry if I want to, så är jag småsur på däckfirman som bultade fast sommardäcken så hårt att jag är ledbryten och stukad som människa efter att ha lossat dom. Ta era fancy pancy snurrpistoler och cykla till Bahamas. Jag gillade förra höstens däckbyte bättre. Den började som vanligt med genomsvett, blöta knän och fastrostade fälgar men avslutades på en engelsk pub. Det var tider det.

5 kommentarer:

Tekrånglat sa...

Dom använde säkert inte ens momentstav.

Erik Ahrnbom sa...

Jävla skitsamhälle.

Huskorset sa...

Man kan lika gärna gå och hänga sig.

Smuckers sa...

Har dom rep på Bauhaus? Bjälkar har dom så det är ordnat.

Huskorset sa...

Kolla med Söderberg, han kan Bauhaus.