söndag, april 17, 2011

Det problemfria ägandet


Köp aldrig en frys som heter Electrolux Intuition. Om du så klart inte vill lägga tid på att tömma och avställa den frostfria frysen och ta ut flextid med jämna mellanrum inför reparatörens ankomst.

Nu behöver vi bara betala honom en gång till för att reklamationen ska gå igenom. Då får vi en ny frys. Som inte kommer matcha kylen så electrolux kommer tjäna på det också.

Så köp inte electrolux heller, eller en frys över huvud taget om du inte måste. Och i ärlighetens namn vem behöver en frys.

Notera klistermärket klistrat på insidan av dörren för att håna och gnida salt i såren.

2 kommentarer:

Huskorset sa...

Men vaff... jag tror vi har en exakt likadan. Hm. Hard times a-comin alltså. Eller ett måndagsex?

Kitchenkuriosa: Vår sprillans nya induktionshäll med dubbelugn (av symaskinsmärket) pajade stup i ett under första 1 1/2 året, en gång frågade reparatören hur mycket vi egentligen använde den. "Två -tre gånger om dan, vi jobbar rätt mycket hemma... plus att vi bakar kanske tre gånger i veckan", höftade vi. Hans kommentar var "Oj, jävlar!" med ackompanjerande tappad haka. Vad tror dom? Att man köper ett monster för 18 tuss för att den ska står och glänsa i köket? Idioter.
Vi fick en ny till slut o den har funkat oklanderligt.

Smuckers sa...

Jag får alltid måndagsexemplaret. Har lärt mig att ta med en kompis som får välja ett exemplar åt mig. Då funkar det bättre.