söndag, maj 03, 2009

Avgå alla!!!!

Det borde skapas en nivå i Dantes inferno bara för målsumpare. Där får dom sitta i evigheten och titta på straffmissar, stolpträffar och snedsparkar som seglar över ribban. The punishment should fit the crime. På grund av utrymmesbrist på internet kan inte alla målmissar publiseras eller beskrivas här, men tro mig dom fanns.

Allt är dock ännu inte helt kört. Det finns ju faktiskt ett play-off. Ett av de fyra lagen kommer ju också bli uppflyttade, men det blir säkerligen något av lagen som inte har forwards som hellre spelar ett set pingpong med Saddams återuppståndna vålnad framför att göra ett mål.

Vi måste upp i år. Blir det inte i år så kommer det aldrig bli. Nästa år kommer storlag som Newcastle och Sunderland ner. Dom kommer inte vilja stanna nere länge och lägga vantarna på nästa års uppflyttningsplatser. Kom igen!!!

2 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

"Lyckan är inte alltid rolig."
Fassbinder

Se där, en liten pretentiös klapp på axeln till dig och alla andra som väljer fel fotbollslag.

Smuckers sa...

Men tänk om Sheffield United helt plötsligt hade börjat vinna. Då hade jag ju inte kunnat identifiera mig med klubben längre. Nesliga förluster, mutade hemmadomare, ständigt bankande av huvudet i väggen och eventuellt dansa en sommar i segerrus någongång vart femte år. Det är ju helt rätt klubb för mig.

Ungefär som man gillade Christer Fuglesang bättre när han tränade och tränade men aldrig fick åka upp i rymden. Sedan när han väl fick åka upp och blev hjälte var han inte längre medlem av vår klubb.