måndag, april 12, 2010

Istället för Bobster: Förvirring

Nu finns inte Bobster där längre efter Bolibompa. Inte för att vi tittade, men det ska vara Bobster efter Bolibompa. Snacka om Sovjetisk rapportering att bara nämna positiva nyheter. Om något kommer in på tablån ser vi trailers i veckor. När något försvinner säger dom inte ett ord.

Dessutom säsongsavslutning för avslappningsprogrammet Amigo i fredags. Först blev lille F ledsen för att jag inte hann hem till starten trots stora löften. Sedan blev han ledsen igen när dom stänger av kranen till vårt sugercandy. Hur svårt kan det vara att göra Amigo året runt? Skippa Rapport, nyheter på konstiga språk, regionala nyheter och lägg budgeten på Amigo. Avslappningsprogrammet Amigo! Det enda värt att se på TV.

3 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

En dampskåning med nyuppskjutet polentjack är varje barns bästa vän. Älskar amigo, men älskade den förra programledaren ännu mer, han var lika stasad, men sorgligare. Det gjorde ont att se.

Smuckers sa...

Den förra programledaren var fantastisk. Undra vad som händer med gamla barnprogramledare? Helt plötsligt kommer man på att det var längesedan man såg den rödhåriga med östgötadialekt eller den gamla polisen som hade en pitbull.

Söderberg sa...

ja, du vet ju vad jag tycker, fast låten i början är grym!