torsdag, november 01, 2007

Nationellt trauma

Fan, vad jag tycker synd om Unibets VD Petter Nylander efter hans tuffa tid i fängelset. Stackaren tvingades lämna ifrån sig vigselringar, skosnören och allt. Sedan fick han sitta i en liten cell. Det värsta var att han fick sitta i ett fängelse med andra kriminella.

43-årsdagen var han tvungen att fira i Holland. Han tilläts inte lämna landet. Att inte få fira med familjen måste ha varit mycket svårt för den familjekäre Petter vars familj är utspridd mellan London och Sverige. Detta trots att företaget jobbade hårt på att familjen skulle återförenas på födelsedagen. Direktörer har höga löner eftersom dom har en oerhörd arbetsbörda ändå gjorde hans tid av stillasittande i fängelset honom oerhört trött så det blev ändå inte mycket firande.

Som tur är så budades personliga hälsningar ifrån alla 308 Unibet-anställda till hotellet så att Petter inte skulle sakna det vanliga lismandet efter sin svåra tid hopkurad i fängelset. De två dagarna måste ha varit ett helvete!!! Inte ens ett skosnöre!

Inga kommentarer: