onsdag, februari 11, 2009

CCCP

Ikväll är det den årliga firmafesten. Detta år med temat: Code Red -To wear according to your choice. Ovanligt tufft eftersom röda kläder år omöjliga att uppbringa så länge det inte är en fotbolls- eller hockeytröja. Min enda idé är en röd återvinningstunna jag såg i korridoren. Jag kanske kan krypa in i tunnan. Då borde man dessutom få vara i fred. Kanske kan någon droppa ner något att äta i luckan.

....bara fem timmar kvar. Clueless.

2 kommentarer:

Ännelaij sa...

tihihi
Kan inte låta bli att fnissa åt dina helt uuunderbara inlägg.
Klockrena är de!

Tar lika lång tid att hitta kläder som en fest tar.
Firmafester är oftast kul när man väl är där.

Hittade du inga Hello kittydressar i plysch?

Nåja...hoppas du hade det kul på festen och att inte sambon slapp andas in ågor av gammal öl hela natten...

/A

Smuckers sa...

Fast jag vet inte om jag la ner ofantligt mycket tid på klädseln. Vid lunch började oroa mig och på kafferasten la jag tjugo minuter för inköp. Tänk om alla kvinnor var likadana? Vad lite shopping vi skulle ha i världen. Nu finns det ju iofs bara två affärer i Hallonbergen båda inriktade på extrem-lågpris så det finns inte mycket att välja på. Hade det funnits Hello Kitty hade jag tagit det direkt.

Det var överraskande roligt. Chockerande roligt skulle jag kunna säga.....för alla andra. Själv var jag nykter som en spik och stack ut som en slagen tumme. Att nykter sitta och titta på när det här gänget dansar blev för mycket. Det går helt enkelt inte att göras så jag var hemma vid åtta utan spritångor.