tisdag, december 12, 2006

Houston, we have a nerd!

Nu får det onormala intresset för Fuglesang lugna ner sig litegrann. Nu ska vi se vad det är vi har att jobba med och fundera en gång till om det inte var ett stort misstag att skicka upp just Christer i rymden.

Fakta: Christer var sångledare på KTHs fester och har dubbla SM-guld i frisbee. Fuglesang ska även koncentrera sig på att slå världsrekord i frisbee under resan (hur man nu kan slå världsrekord i rymden, visar dessutom hur viktig hans närvaro är när han kan koncentrera sig på frisbee). I rymden ska Christer bjuda sina kollegor på älg och lyssna på ABBA.

Ergo: Fuglesang är inte bara första svensken i rymden även första nörden i rymden. Som land gör vi klokt i att betona hans norska påbrå.

Låt mig påminna om att han dessutom bara är 40 mil ifrån jorden. Fyrtio mil kan jag köra på fyra timmar om jag håller mig inom lagens gränser. Dessutom har han på sig en blöjliknande anordning. Jävligt coolt! Det som är ännu värre är att folk kommer samlas på Kulturhuset på fredag kväll och se frisbeefärden på storbild. Det kan vi nog inte skylla på Norge.

För övrigt kan man konstatera av rapporteringen att rymdfärder inte är så coola som man kan tro. Det faktum att astronauterna väcks av Beatles rapporterades som något unikt. När någon spelade Blur på hög volym kablades det ut omedelbart. Mer forskningsresultat och mindre image!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet ingenting om Christer Fuglesang, Lägg ner din blogg. Ingen är intresserad av vad ett grönögt monster har att säga.
Kort sagt = du är bara dum

cinnamon sa...

Precis, du är bara dum, dum, jättedum. Christer är det det bästa som det här landet har presterar de senaste 40 åren. Vi får vänta på Zlatan i några år till.

Heja Christer!!!

Vem gillar The Blades förresten, det säger allt om dig!

Smuckers sa...

Jag håller med i allt!

Anonym sa...

Det är så skönt att se, den svenska avundsjukan har talat. Vad är dina bedrifter eftersom du pratar så lågt om en astronaut?

Lycka till med livet, din loser


/martin@uppdaterad.com

Mr Hyde sa...

Jag håller med alla. Särskilt den uppdaterade Martin. Typisk svensk avundsjuka. Du är dum, Smuckers. Riktigt elak.

Smuckers sa...

Bedrifterna i livet uppgår till noll. Hade det funnits minustecken på skalan hade det legat i dom trakterna, men som tur är har jag iallafall förmågan till ironi och taffliga försök till humor.