onsdag, maj 09, 2007

Jag var så mycket äldre då

Se på tusan. Jag har uppnått vuxen ålder även i sinnet. Äntligen!

Testa dina vuxenpoäng här. Nu ska jag ta chansen och spekulera vilt i kompisars uppskattade ålder. Buffy = 48, Alex = 37, Jolle = 21, Ola = 24 (jag var chockad när jag drog till med den gissningen måste erkännas), Jocke = 35, Åsa = 42, Bill =19. Jag ska sluta nu innan jag trampar på fler ömma tår, men fråga vad jag tror om din uppskattade ålder så gissar jag igen.

6 kommentarer:

Mr Hyde sa...

Hm. Trampa på tårna var det...

Jag fick ihop 18,9 vuxenpoäng alla inkännade förmodligen på att jag valde Kina före Hultsfred. Det var nära jag valde Hultsfred faktiskt men jag har alltid velat se Kina. Jag slutade på en slutlig ålder av 34,9 år. Det tycker jag låter högt men det innebär alltså att jag mognat om än inte i samma utsträckning som Smuckers tycks tro.

Smuckers sa...

Du måste ha fuskat på frågorna om inredning, trädgårdskötsel, aktiesparande och husköp. Men det är roligt att se att du håller dig på denna gräns om 40. Grattis!

Mr Hyde sa...

Vi kan inte fått samma frågor. Jag hittade inga frågor om inredning, trädgårdsskötsel och aktiesparande. Jag vägrade dessutom att svara på en fråga eftersom den handlade om vin och alla alternativen förutsåg att man drack vin i någon form. Jävla kärringmentalitet att bara ta för givet att alla dricker sånt skit.

Att hålla sig på rätt sida om ålderstreck är ju i allra högsta drag aktuellt. Du går ju in i veteranåldern inom kort och min sambo entrar vuxenlivet idag.

Anonym sa...

Hold your horses, du tippade på 37 och utfallet blev.....39,6!Sannerligen imponerad av din gissning. 21,1 pinnar. Jag är ju van vid att ha flest poäng på de flesta områden.

Smuckers sa...

Mina vuxenpoäng rasslade iväg med tanke på att jag har barn. Utan den är det frågan om jag hade passerat 30, men nu har vi svart på vitt vem som egentligen är äldst.

För Buffys räkning är en sådan här test lite felaktig. Rättvisa frågor skulle vara:

1. Planterar du blommor och vattnar dom?
2. Drömmer du om hus med stor trädgård?
3. Håller du på HBK?
4. Är du intresserad av långtidssparande?
5. Kan du ha sprit hemma utan att dricka upp den?

Det hade blivit 5/5 vuxenpoäng.

Anonym sa...

6. Tänker du mycket på din vikt?
7. Pendlar du till ditt arbete?
8. Har du arbetat mer än 10 år åt en och samma arbetsgivare?