lördag, maj 12, 2007

Raffelfrossa

Raffel är ett ord jag länge har väntat på att använda. Imorgon ska det avgöras om Blades håller sig kvar i högsta ligan. Nio månaders spelande ska avgöras på en match när Sheffield United möter Wigan imorgon. Vinst eller oavgjort hänger vi kvar, förlust så går Wigan om och vi måste lita på att Man U slår West Ham. Man U som lägligt nog redan vunnit ligan och inte har något att spela för. Raffel var ordet.


Jo, förresten glömde säga att det är högtidlig prisutdelning inför matchen imorgon. Årets Swedish Blades Player of The Year kommer få ett fint pris innan matchen. Vi är fyra killar som skramlat ihop till en landslagströja och ett diplom till årets spelare i vår mening. I år kommer Rob Hulse få gå hem med ett diplomet. Ganska coolt för våra representanter att få dela ut det inför fulla läktare innan en match som denna. Nästa år ska jag och Frans vara med! Så här såg det ut förra året: webber.mpg

Glenn FC fick förresten en smakstart. En av hans backar gjorde mål. Och höll nollan! Precis som en mittfältare. Det här blir tungt.

Inga kommentarer: