torsdag, april 10, 2008

Det bästa av två världar

Jag vill vid denna tidpunkt påpeka att Kiruna är en av de få ställen var man kan äta ostburgarizza. En ostburgare med strips i perfekt symbios med en pizza. Kalorier motsvarande två dagars rekommenderade värden för en kvinna (men kvinnor äter ju ingenting).


4 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Ostburgare med strips på pizza? Det är bara att ta av sig hatten.

På Möllevången i Malmö kan man på Pizzeria Golden (eller Fula Gubben, som det heter i folkmun) beställa in en Pizza Sweden: köttbullar täckta med bearnaise. En gång i min ungdom drog jag två på raken. Det var när jag vägde 67 kg. Jag blev mätt och nöjd och vill minnas att det var samma kväll som bandet Chevy gjorde sin debut på nämnda krog. Sångare: Lasse Lindh. Det var inte bra, och inte har det blivit bättre sen dess.
Minnen, minnen.

Mr Hyde sa...

Satan vad sugen jag blir. När får vi tillfälle att grilla Björnströmare nästa gång? Det var alldeles för länge sedan sist.

Smuckers sa...

Jag är inte så förtjust i strips (det är ju bara utfyllnad som gör att man orkar äta mindre hamburgare) annars hade det blivit toppklass på detta mästerverk. Givetvis är det ost inbakat i kanterna.

Björnströmburgare. Hmm, hur ser sommaren ut? Vi ponerar på att åka ner till Halmstad i månadsskiftet juli-augusti. Men något innan det borde kunna klämmas in.

Mr Hyde sa...

Ni (Smuckers med familj) är välkomna att husera hos oss i sommar. Jag har semester v28-29 och v32-33. Vi har ett rum över fram till mitten av september. På vår altan kan man med fördel grilla just Björnströmare.

Det är inte omöjligt att jag dyker upp i Stockholmsområdet innan dess. Min sambo är faktiskt där denna helgen.

/Mr H