onsdag, juni 10, 2009

Avgå alla!!!

Blir det förlust i kväll så är det lika bra att lägga ner verksamheten. Då menar jag inte bara landslaget, lägg ner all fotbollsverksamhet i hela landet. Talangerna slussas till någon sport var vi kan vinna något. Bättre att vara överjävligt bra på en sport än mediokra i alla sporter. Dissidenter får träffas i smyg i mörkra skogar och spela fotboll (givetvis efter att ha fått upp "Viva la resistance" som lösenord).

Som enda i världen hoppas jag att det inte blir en flytt till Barcelona för Zlatan. Jag tror inte att han passar in i taktiken. Antingen måste man vara en central straffområdesspelare som avslutar kliniskt (Eto'o), eller ta sin utgångspunkt på kanten (Messi, Henry). Zlatan är bäst centralt men har fler dimensioner än en centertank, samtidigt är han inte nog klinisk som målskytt. Inte optimalt. Ungefär som Henry inte är optimal i Barcelona. Drogba hade passat utmärkt. Så för båda parter, skicka han till Madrid....eller Sheffield United.

2 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Instämmer. Det kommer att sluta med gamnacke och armbågar i fejan.

Smuckers sa...

Han var märkbart loj igår. Gick inte in i en enda närkamp. Undra om det kan ligga något i Aftonbladets rapporter att bara en läkarundersökning återstår ;)

Kim är en tacksam slagpåse. Jag skulle vilja se han bråka med Messi, Xavi eller Puyol. Så mycket cujones kan väl inte ens Zlarre ha.