fredag, mars 28, 2008

Liggplatser finnes

Jag tycker att ett speciellt omnämnande ska gå till Spanien och Chile som i VM 1950 spelade inför 19790 personer på Maracana i Rio som på den tiden tog 199500 (även om det verkliga antalet i finalen uppskattas till 210000). Vilket lämnar 179710 platser osålda.

2 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Skjortan är framme! Man tackar och ber samtidigt om att få stå för portokostnaden på något sätt; inte ska du behöva betala mer för den där jävla femtekolonnarn än vad du redan tvingats göra.
Vad blev de sammanlagda fraktkostnaderna? Det skulle kännas rätt coolt att slänga ner kontanter i ett kuvert. Plus en CD med gubbrock.
/Erik

Smuckers sa...

Nä, det behöver du inte göra. Skjortan var på inget sätt dyr så det är ingen fara. Portot var denna gång en försoningsgest mot Postverket. En hommage eller "tip of the hat" i deras riktning kan man säga. Vanligtvis skickar man paket svårt underfrankerat till Övre Norrland, men denna gång fick dom en lätt en, fullt frankerat med leverans bara längs E18. När jag sedan märkte att dom gjort om postlådorna så att man fick pressa in paketet som en galning ändrade jag mig dock, nu blir det inget porto längre.

Skicka kontanter i kuvert är coolt. En gång skickade jag 1500 och ett kort ifrån Com Hem-boxen till en adress i Göteborg för att dom lovade fixa 77 gratis kanaler. Innehållet var oersättligt. Efter några dagar kom det tillbaka som utlovat, med garanti och allt som jag kunde utnyttja ett år senare. Hur var det Dylan sade: "You have to be honest to live outside the law"?