lördag, september 13, 2008

Med gamla vänner som dessa behöver man inga ovänner

2006: Sheffield United spelar i Premier League. Tack vare anfallaren Rob Hulse gör laget en säsong över förväntningarna. Borta mot Chelsea bryter dock Hulse benet och Blades blir nedsparkade till andradivisionen av David Unsworth och Wigan i säsongen sista match. Unsworth som gavs till Wigan ifrån just Sheffield United.

2007: Nu är det Derbys tur i Premier League. Efter en seger den 17:e september mot Newcastle vinner laget inte en enda match och slutar som det sämsta laget i ligans historia. Samtidigt i Blades kämpar Hulse för att komma tillbaka ifrån skaden men lyckas inte återfå sin gamla form på hela säsongen.

2008: Ron Hulse säljs till Derby. Tråkigt tycker vi som kommer ihåg han som hjälte ifrån året i högsta serien. Derby fortsätter sin osannolika trend av att inte vinna och ligger nu sist även i andradivisionen. Sedan matchen mot Newcastle har dom inte vunnit en fotbollsmatch på 362 dagar!! Trettiosex raka matcher utan att vinna.

Idag mötte Derby just Sheffield United. Som Blades-supporter är man dock van vid spektakulära förluster och gamla kompisar som sätter en på pottkanten så jag hade en känsla av hur detta skulle sluta. Och mycket riktigt, förlust 2-1, avgörande av Rob Hulse.

Kommentatorns ord var oslagbara: Pride Park burst into excitement. Derby County leads in a football match.

Inga kommentarer: