tisdag, december 09, 2008

Kraschad

Den som tog mitt råd att köpa aktiefonder istället för mat och julklappar kan idag skatta sig lyckliga. Tio procents uppgång på två dagar. Grattis!

Själv bestämde jag mig också för att ta mitt eget råd och la en köporder i torsdagskväll. Men köpet har ännu inte gått igenom! Vad är det för slapprövade hönshjärnor på Swedbank! Vi är ju mitt i ett börsrally och ni drar på fötterna.

Dagens börstips: Sälj allt! Imorgon kommer säkert mitt köp gå igenom. Börsen kommer rasa med bortåt 10%.

2 kommentarer:

Mr Hyde sa...

Om du lagt in en köporder på en aktiefond och de inte genomfört köpet senast dagen efter (vardag) bör du genast byta bank. Jag har själv Swedbank (bla) och de har alltid genomfört köpen samma dag eller dagen efter beroende på när på dygnet man lagt in ordern.

Här pratar du om fem dagar. Det låter osannolikt och framför allt fullständigt barockt med tanke på börsutvecklingen de senaste dagarna.

/mr H

Smuckers sa...

...vilket jag påpekat till dom i ett mycket surt mail. Att vänta tills det blev kontorstid och ringa var jag för sur för att göra.

Men ny bank blir det. Jag har har alltid varit hos Sparbaken/Föreningssparbanken/Swedbank och har inte tagit ut pengarna ens när dom vacklar på konkursens brant. Men senaste dagarna har dom gett mig absolut sämsta bolåneerbjudandet av alla banker och sumpat fondaffärer. Så mycket fick jag för den lojaliteten. Det ska bli härligt att slänga på luren och säga att jag drar!

Ännu har dom en liten chans att repa sig, men den är liten.