tisdag, april 07, 2009

Helvetets portar

Påskkärringar och ett multikulturellt samhälle är två vackra saker, men ibland krockar de tu. Som när sambon och 2,75-åringen råkade i samspråk med en svart kvinna som frågade vad den fina ansiktmålningen betydde. På engelska försökte sambon förklara att det var en tradition att klä ut sig till häxa och gå runt till husen och få godis.

Nu blev det dax för uppläxning av hedningarna. Guds ord ska hammras in i infödingarna.

- Is this a christian tradition?
- No...not really.
- Are you a christian?
- No religion at all..., mumlade sambon undflyende.
- Jesus Christ is Lord. God Himself and he was crucified for YOU! Have you accepted Jesus into your life? It's still not to late. A mother has a responsibility for her child! It might seem innocent to dress up as a witch but that is the gateway to hell.

Nu vet ni det, hedningar!

5 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Ord och inga visor! Ryck av plåstret direkt! På något sätt respekterar jag dessa våra bokstavstroende på ett djupare sätt än alla mjukiskristna som flummar runt och glider undan allt farligt och blodigt i bibeln. Står det att bögar ska dö och brinna i evighet - ja, då måste det väl läsas så också?

Smuckers sa...

Det är inget smörgåsbord var man kan plocka det man gillar och lämna det dåliga. Ska det vara så ska det vara, men då börjar man inse att det nog inte ska vara och att det hade varit mycket vettigare och bli buddist.

Söderberg sa...

eller hindu?

Smuckers sa...

....fast dom har en jävla massa gudar. Man kommer ju alltid reta någon av dom.

Söderberg sa...

jo, det är klart