onsdag, augusti 26, 2009

Riktigt blod

Nu lovar jag mig själv att titta på en upphaussad HBO-serie ifrån start till mål, istället för att komma in halvvägs och missa några avsnitt här och där. True Blood idag 22.00 på SVT. Låtom oss fröjda.

…men vampyrer?! Vampyrer jobbar alltid i uppförsbacke.

5 kommentarer:

Söderberg sa...

nja, det var väl sådär
kändes typ som nån ungdomsserie tyckte jag
jag är verkligen besviken

Smuckers sa...

Nu har jag också sett. Vampyrserier har jag svårt att ha förväntningar på. Gillar inte drakar, demoner, hobbittar, crouching tigers, hidden dragons, vampyrer och andra sagofigurer. Men jag ska se några avsnitt till. Jag gillade inte Entourage heller i början, men nu blir jag glad alltid när den råkar vara på tv.

The jury is still out.

Söderberg sa...

Ja, nej, jag hade väl inga jättehöga förväntningar heller egentligen, även om det lät så.

Dessutom gillar jag heller inte vättar och sånt.

Men eftersom serien ändå har varit sjukt haussad tänkte jag att det kanske kunde vara nåt.

Söderberg sa...

Hur går det med bygget förresten? Det borde ju vara klart nu enligt mina beräkningar.

Smuckers sa...

Precis, hör man talas om en serie ett år innan den kommer till Sverige så tror man ju att det måste vara något extra speciellt.

Bygget står helt stilla. Vardagsbestyren och barnkalas har helt tagit över men nästa vecka ska jag omprioritera och vägra all social verksamhet såvida det inte involverar renovering. Fortfarande saknas alla sorters lister, lampa över diskbänken och tapeter i köket.

Sedan blir det golv i hallen och två rum till och en tapetsering i ett rum. Med tanke på hur svårt det är att komma loss kan det ta länge.