onsdag, oktober 22, 2008

Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr.

Varför gör jag så här? Är uppe sent och spelar fotbollsspel istället för att sova. Jag vet ju att chansen är överhängande att jag ska vakna om bara fyra-fem timmar och kommer vara dödstrött nästa dag igen, men ändå är jag uppe. Jag är ju trött. Jag hade somnat klockan åtta om jag lagt mig.

Iofs vet jag varför jag var uppe igår. Jag har ju backproblem i laget, minst två backar av internationell kaliber behövs inför Champions League. Tyvärr är jag illa funtad att jag förutsätter att dom som vill komma till mitt lag måste vilja komma för att ingen annan vill ha dom, medan dom bra är för bra för mitt lag. Det lär bli många sömnlösa nätter.

4 kommentarer:

Carlos sa...

Hittade bloggen via din FB, kul läsning.

Många år har gått sen vi sist utbytte spelartips samt funderingar kring det som nu heter FM. Vilken revision snackade vi om då? 99? 00??

Hursomhelst, grattis till familjen, hade jag ingen aning om.

Will the real slim shady please stand up?!

Smuckers sa...

Tjena Carlos,

Härligt att höra från dig. Jag tror vi snackade 00? Undra om det kan ha varit CM4? I trakterna av 00-02 borde det ha varit.

Hörde förresten av Lönnheden för första gången på flera år för några veckor sedan. Det visade sig att han också bodde i Stockholmtrakten så en reunion är i faggorna någongång i februari. Intresserad?

Annars säger det här inägget av Erik Niva allt om FM. http://blogg.aftonbladet.se/25977/perma/1019229

Carlos sa...

Fasiken, en reunion i februari hade legat högt upp på min prioriteringslista, tyvärr flyttar jag ner till Zürich om en vecka. Ja, huvudkontoret för ABB. Ja jag vet vad du tänker nu. Ja, du har helt rätt.

I mitt fall löste sig beroendet av CM/FM av sig självt. Min 9 år gamla ABB-dator räckte helt enkelt inte längre till!!

Hursomhelst, om du har vägarna förbi alptopparna...

Smuckers sa...

Det enda jag tänker är "jobba på ABB-huvudkontoret och ha en 9-år gammal ABB-dator", hur går det ihop?

Men det visar vad man kan göra ifall man lägger sin ambition och all sin tid på något annat än FM. Låter lite frestande faktiskt.