tisdag, december 16, 2008

You gotta know when to hold them, know when to fold them

Nu lämnar jag arenan för alla former av spel på fotboll. Det har varit en härlig tid, men får inse att det härifrån bara är neråt eftersom jag inte hänger med i sportens värld längre. Jag diskade helt enkelt hellre än kollade på fotboll. Men det är inget dåligt betyg till fotboll. Det är helt enkelt inte mycket som kommer mellan mig och min diskning.

Men allt är inte dåligt. Jag började med 300 kronor som student för längesedan. Målet då var att spela tills jag hade en charterresa vilket jag bedömde skulle kräva 1500 kronor. Nu tolv års gnidande senare går jag iallafall iväg med 1700 kronor, så målet är uppfyllt. 116 kronors avkastning per år, bara att boka in resan.

Finsk tippning kan jag såklart inte sluta med. Det går ut på att förutsäga en katastrof, men i hemlighet hoppas på det bästa vilket gör det möjligt att jubla åt en framgång. Samtidigt kan man bekräfta ett dåligt resultat med ett kärvt: Vad var det jag sa.

2 kommentarer:

Huskorset sa...

"Know when to run away, know when to hide"
Blir det inget spel alls nu? Triss har ju ännu sämre odds, har jag för mig.

Smuckers sa...

Nu blir det inget spel alls. Vi får se hur länge det håller i sig.

Jag råkade se att det blev 25 kronor kvar på kontot hos expekt.com. Tänk om man skulle ta dom 25 kronorna....och gneta på säkra odds....till det blir en charterresa till Kanarieholmarna...hmmm...det skulle nog kosta 13000 för hela familjen. Kanske hade varit en utmaning.