lördag, december 12, 2009

Newsflash!


Folk säger att min glögg är fin, om än en aning spritig. Jag är glad och ska omedelbart försöka upprepa den mycket konstiga tillverkningsprocessen så att jag kan skicka till alla som vill ha.

9 kommentarer:

Söderberg sa...

perfekt
det är bara att skicka över en liten flaska

Smuckers sa...

En flaska ska tillverkas, tappas och skickas. Men där sattes fingret på ett problem. Jag måste hitta en flaska som håller postgången med en kork som inte går upp.

Söderberg sa...

Heja! Vad kul! Men ta en vanlig flaska och lägg i ett sånt här sverigepaket, eller vad det heter, med typ en massa tidningspapper och frigolit och annat. Det borde väl funka?

Erik Ahrnbom sa...

Glögg ska vara spritig. Annars står man inte ut med sötman.

Smuckers sa...

Alla flaskor brukar ha en tendens att hamna på återvinningen innan man hinner säga flaska, så alla flaskor är fulla antingen med sirap eller "Touch of Taste". Men snart blir en flaska portvin ledig! Om jag inte hittar något snajdigare på Coop Forum ikväll.

Erik, tänk om den är både söt och spritig? Läge för mer sprit, kanske? Söt och spritig, låter som signalementet på en toppentjej.

Söderberg sa...

jag tycker allt det här låter toppen

Smuckers sa...

Jag kan glädja dig med att har en flaska här avsedd för dig. Nu handlar det bara om att komma ner till postombudet.

Som vanligt finns inga garantier. Det kan smaka hur som helst. Smakar det inte gott, häll ner mer sprit. Man kan sockra mer om man vill. Alkoholhalt någonstans mellan 12 och 25 % (kan jag gissa).

Söderberg sa...

fan vad kul!

vad blev det för flaska?

om du ska in till stan imorgon kan vi lösa det där
men annars blir posten perfekt

Smuckers sa...

Jag köpte en julmust på pet-flaska. Hällde upp musten raka vägen i ett glas och sköljde ur flaskan. Det är inte snyggt, men praktiskt och säkerligen hygieniskt också. Till dom jag kan överlämna personligen till skaffade jag mig små gulliga glasflaskor, vissa har till och med fått en etikett. Men jag tror inte dom håller för att postas så vi kör platflaskevarianten. Du har säkert en så fin glöggskål ändå.

Hittar jag adressen på Eniro förresten? det multinationella företaget jag hedras med min närvaro varje dag tycker att det är helt OK att låta sina anställda ta sig så långt ut på blå linjen man kan komma, så jag är knappt aldrig inne i stan. Tyvärr.