torsdag, juli 24, 2008

Reset/Rewind

Arbogaölet har ju varit det enda som känts som öl under det senaste året. Har det inte varit Arboga så har det inte riktigt varit öl. Man kan säga att Arbogaölet har definerat ölen.

Men så kan man ju inte leva ett helt liv. Jag var tvungen att ta ett månadslångt avbrott ifrån all öl bara för att rensa spelplanen. Sudda ut gamla preferenser, helt enkelt trycka på "reset" och skapa allt ifrån början. Nu är det bara dagar kvar till semestern, ölets heliga höjdpunkt, och jag finner mig själv så utsuddad att jag inte alls är sugen på öl överhuvudtaget. Andra sorter är ju sämre än Arboga och Arboga är inte heller så gott. Varför då bry sig..

Vad ska det bli av mig? Känner mig som när min största idol genom tiderna, Kapten Haddock, blev ofrivilligt botad ifrån sin alkoholism av något sattyg som Professor Kalkyl smygit i hans whiskey.

2 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Min semester börjar sjunga på sista versen och i bokslutet kan man läsa en låda vitt, en halv kvarting gin, tio Hof och några folköl. Delat på två. Inte mycket på fyra veckor.
Jag vet inte, jag. Professorn har väl varit framme här också.
Trevlig semester, hur som helst!

Smuckers sa...

Tack, tack! Det kostar för mycket och smakar för lite med sprit nu för tiden helt enkelt, men man vill ju inte ge upp utan kamp.