måndag, augusti 04, 2008

Förlåt!

Gud missade litegrann och råkade ge mig en fin semestervecka, nu har han märkt missen och är vredgad. Det enda tänkbara straffet är att släppa allr regn som inte kom när jag jobbade samtidigt. Jag kan bara beklaga att jag drar med mig hela Götaland och östra Svealand i fallet, men ni har säkert förståelse eftersom ni ändå har slut på semestern.


4 kommentarer:

Mr Hyde sa...

Du snackar. Jag hade två veckors semester i juli. Behöver jag nämna att det var regn varje dag? Sedan har jag jobbat i två veckor och under dessa veckor har det inte regnat en droppe och varit rekordvarmt. Nu har jag börjat mina sista två veckors semester och då skickar högre makter syndafloden på mig.

å du snackar om spik i foten...

Mr H

Peter Barlach sa...

Väldigt roligt inlägg.

Smuckers sa...

Tack, Barlach!

Mr H. I beg to differ. Jag anser att mina meriter pratar för sig själv. Visst, jag fick en fin vecka av misstag. Men när jag hade semester vecka 26, bara regn. Semestern i april, snöstorm. Julsemestern, regn (!). Då går vi bara tillbaka ett år i tiden.

Får dock medge att du haft en tuff lottning, men då fuskade du ju med kanarieöarna i våras, sådant ses inte på med mildhet. Dessutom har ni ju dåligt väder på västkusten så för dig är det 50% chans att pricka in en dålig vecka. Här har vi å andra sidan haft bara fina veckor hela sommaren, så chansen är bara 1/8 att jag ska pricka in en dålig vecka. Oddsen ger mig vinst i denna losertävling anser jag.

Jag saknar tiden när Christer Fuglesang inte hade varit i rymden och man alltid kunde tänka att någon annan var värre.

Mr Hyde sa...

Jag har länge funderat på att ta namnet Roy Munson. Alternativt kommer jag tatuera in "I´m a looser" på insidan av ögonlocken. Fuglesang svek oss.

/Mr H