Personligen tycker jag att recept som börjar med två brynta hackade lökar är förjävliga. Först fräser oljan så man blir alldeles stressad innan man hunnit hacka lök 1. Sedan har lök 1 hunnit brännas innan man hunnit hacka lök 2. I slutändan får man en bränd lök och en ganska rå lök.
Jag tror att vi är många som känner likdant. Vi är dessutom starka och arga. Och vi tänker inte sitta på våra arslen länge till.
3 kommentarer:
Hacka all lök direkt. För helvete.
Det går inte. Det innebär ju att matlagningen kommer ta minst 20 minuter längre. Hoppet är ju det sista som överger. Man tror alltid att detta är gången det ska lyckas, men sedan lyckas man knappt ens hacka löken för att dom där jäkla ringarna i slutet alltid trilskas.
Skit i löken! Dubbla mängden ketchup och riv ner en morot istället. Så en fiskbuljongtärning. Klart!
Skicka en kommentar