fredag, november 14, 2008

KKK

Jag lyckades smörja Frans ansikte med stjärtkrämen i morse. Eller egentligen lyckades han göra det själv, men jag tyckte att bästa sättet att få bort krämen var att sprida det över hela ansiktet. Då brukar det ju torka in ganska snabbt. Problemet med stjärtkräm är att det är designat för att skydda röda rumpor och därmed inte sjunker in. Det är också gjort för att hålla ute vatten ifrån den känsliga huden så det var omöjligt att tvätta bort med vatten.

Stackarn var alldeles ovanligt vit i ansiktet när jag fick lämna han på dagis. Det blev väl inte lättare för den lilla tvättbjörnen med orden: Han är inte blek. Vi har bara råkat smörja ändsalva på ansiktet.

9 kommentarer:

Huskorset sa...

:D Been there, done that, bought the t-shirt. Skönt att höra att vi är många. Vi kan vara starka tillsammans.

Smuckers sa...

Vi kanske inte är så många. Tänk om det bara är du och jag?

Huskorset sa...

Usch ja. Jag vill inte tro det.

Erik Ahrnbom sa...

Det är bara ni.

Smuckers sa...

Men vi kan ju vara starka ändå.

Huskorset sa...

Kom igen - två stycken? Tror inte det va. Jag trodde verkligen vi var fler.
Fan.

Smuckers sa...

Till vårt försvar så har ju jag knappt några läsare, så vårt forum är väldigt litet. Vi måste nå ut till folket. Starta Facebook-grupper, prata ut i Aftonbladet om vår svåra tid och hur vi nu startat en stödgrupp för andra föräldrar som smort sina barns ansikten med ändsalva istället för vanlig hudkräm.

Huskorset sa...

Jag fattar vad du menar, men jag orkar inte med allt vad det skulle bli av uthäng på löp och liknande. Dessutom kan det skada min karriär. Jag vill inte bli "hon med stjärtkrämen".
Nu ska jag bara glömma. Hoppas du kan göra det samma.
Allt gott.

Smuckers sa...

Det är ju en lysande "catch phrase". Om någon hade tipsat om en föreställning med "hon med stjärtkrämen" hade jag köpt en biljett direkt. Fast det är klart. Det bygger ju oerhörda förväntningar som i stort sett är omöjliga att infria.