tisdag, september 08, 2009

Ooh, vilket party!

Känner ni vibrationen i luften? Känner ni VM-febern stiga? Här i Sundbyberg, VM-staden, kokar det av förväntningar. Nu börjar ju gruppspelet i baseball-VM i VM-staden.

VM-arrangemanget har inte varit helt utan kontrovers. De blåa tyckte att det var oförsvarbart att bygga en baseballarena för skattepengar som behövs till vård, skola och omsorg. De röda såg dock möjligheterna med ett sådant arrangemang: Det här ger Sundbybergs stad, dess näringsliv och föreningsliv stora exponerings- och markandsföringsmöjligheter.

När Sundbyberg Stad ordnar fest då blir det verkligen fest. Axels tivoli är engagerat och på scenen blir det artistkavalkad. Varje dag kommer det att bjudas på högklassig artistunderhållning vid stora scenen - och avslutningsspelningen på lördag kväll lär bli riktigt festlig då coverbandet Farbror Fläsk gästas av E-type. Men redan på onsdagen inleds musikaktiviteterna med bandet Eliten på scenen. Torsdagen går i det mer lokala tecknet då lokala artister från Aggregat uppträder på scenen - senare kommer Michael Michailoff med band. Fredagen inleds partytrycket på allvar när Marmeladorkestern röjer loss på scenen och de gästas av LaGaylia Frazer.

Men glöm inte att det blir baseball också. Sverige, Nederländska Antillerna, Syd-Korea och Kanada kommer stå för den underhållningen. Det är partydags!


Inga kommentarer: