måndag, maj 26, 2008

Gammal man gör så gott han kan

Nu har jag sträckt mig i ryggen igen. Det händer med en veckas mellanrum och gör ont i nästan en vecka tills det är dags igen. Igår hände det när jag skulle lyfta upp lill-pojken. Förra söndagen när jag spelade squash. Känns som en kniv i ryggen när man har kroppen i vissa vinklar.

Jag vet inte om det är ålder, men säkert. Kan också vara stillasittande arbetsliv, men troligen den totala avsaknaden av ryggträning de sista tio åren.

4 kommentarer:

Mr Hyde sa...

Hade du inte med ryggen som veckans muskel?

Förresten vet jag att du tränade ryggen när vi bar upp soffan i somras. Du var åtminstone lika svett som jag är när jag tränar.

/Mr H

Erik Ahrnbom sa...

Squash. Jag sa ju det.

Anonym sa...

du borde kolla din rygg hos läkarn så snart som möjligt. brakar ryggen ihop så är det kört. ta tag i det i tid :)

Smuckers sa...

Jag hann aldrig komma till ryggen i mitt "Månadens muskel-program" möjligen är det just det ställer till det tillsammans med soffbärningen förra året.

Fast jag fick det för någon månad sedan när jag spelade badminton också. Ingen sport var man vevar med armarna är kanske medicinen.

Jag vet nfavm, men det är mycket jag borde ha pratat med en läkare om för längesedan. Det hade blivit en lista som tomtens i hans verkstad. Doktorsbesök är lite tabu, ungefär som att stretcha vilket säkert också hade hjälpt till.