tisdag, maj 06, 2008

Med rösterna 92-1

I'm rich bitch!! Nu återstår bara att bli odräglig. Och fixa upp lägenheten så att någon faktiskt skulle vilja betala pengar för att bo där. Flytta parkeringsdäcket och miljöstationen så att man inte får depressioner av utsikten och vrida balkongen så att den får solljus någon av dygnets minuter.

Men först ska alla dansa lite runt guldkalven. Ombildningskonsulten dansar schottis med de 650,000 han kan kvittera ut i arvode. Kommunala bostadsbolaget valsar för de åtta lägenheter dom inte hyrt ut under året och nu kan sälja till högstbjudande istället för att upplåtit bostad till bostadssökande medborgare. Barnfamiljerna steppar medan dom febrilt räknar om ett överskott täcker kontantinsatsen på ett radhus.

4 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Grattis!
/G. Bohman

Smuckers sa...

Tack!

/Laila Freivalds

Mr Hyde sa...

Man får gratulera.

Jag konstaterar att det är en sjuk värld vi lever i. Där pengar och konsumtion är den enda drivkraften. Idag handlar det om "Get rich or die tryin´"

Ideologiskt är det ett självmord men jag hade gjort likadant. Antingen står man ensam kvar, fattig och bitter eller så hänger man på ekorrhjulet och blir mindre fattig och bitter.

/Mr H

Smuckers sa...

"It's all about the greed" märker man tydligt när t.ex. kommunala bostadbolaget som är satta till världen för att ge bostäder till alla inte hyr ut lägenheter för att casha in istället. Jag tycker att det är bra att det finns allmänna lägenheter så att dom som inte vill/kan köpa en lägenhet har någonstans att bo. Hade det inte funnits skulle t.ex. vi kanske inte ha någonstans att bo.

Ingen hade blivit gladare om jag hade tackat nej. Om kommunen vill sälja för att få pengar till annat och göra att det finns mer bostadsrätter i området så vill dom det. Vill dom inte ha kvar allmännyttan så vill dom inte och då får väl jag ta över. Det bara att acceptera och spela med i spelet. Det är så det ser ut idag. Göran Persson bygger ett palats om han kan. Laila Freivalds köper en ombildad lägenhet om hon kan. Riksdagsmän böjer gärna på ideologi om dom kan tjäna på det. Och sure as hell är det ingen som kommer tacka mig om jag står upp för ideologin.

Om det sedan blir några pengar återstår att se, men jag hoppas att iaf inte gå back på affären.