onsdag, mars 04, 2009

Cliff Barnes FC

Nu tror ju alla att jag överdriver min pessimism om Sheffield United. I själva verket är dom inte specialister på att förlora spektakulärt på mållinjen, det bara känns så för mig som hejar på dom. Egentligen förlorar dom ganska normalt om man ser på det objektivt.

Men, vik hädan tvivlare! Detta lag är fotbollens motsvarighet till Cliff Barnes. Inget tvivel om den saken. Om tidigare demostrationer inte har övertygat, låt mig visa med rörliga bilder. På något sätt hade Blades lyckats driva succélaget Hull till omspel i FA-cupen, när backen Kyle Naughton beslutar sig för att nicka bollen med all kraft mot eget mål. Ifrån ganska nära håll dessutom bör tilläggas. För länge sedan när allt var frid och fröjd, innan Freud, hade tjäran och fjädrarna omedelbart tagits fram. Man får ju bara inte göra så här! Men nu vet vi att det troligen var något i hans undermedvetna som spökade och allt skylls på ungdomlig orutin.

För att lägga ytterliggare tvist på storyn så var bollen aldrig inne! Om inte det är att förlora spektakulärt så vet jag inte vad de orden betyder.



Nu ringde iofs domaren dagen efteråt och bad om ursäkt för detta och ytterliggare ett fatalt domslut, men det betyder lika lite som när Premier League två år efter faktum beslutar att det var fel att Blades åkte ut ur PL. It should have been West Ham.

Inga kommentarer: