fredag, mars 06, 2009

Utmätning

Vi har deklarerat GI-dieten anno 2009 som slut klockan 1800 idag. Efter det ska jag gladeligen pilla ner en öl eller två. Kanske tre. Sedan ska jag tvinga våra gästande kanadicker att göra samma sak så att gamla oförrätter ifrån JVM och Canada Cup kan föras på tal.

4 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Men hur länge ska de där kanadickerna stanna egentligen?

Smuckers sa...

Nu har dom åkt. Först var dom här 4 dagar veckan innan Vasaloppet. Sedan var dom borta i en vecka innan dom kom tillbaka för en natt igår.

Kanada framstår mer och mer som den perfekta kompromissen mellan Sverige och USA. Ungefär samma sociala skyddsnät och kynne som vi har med lite amerikansk kryddning. Undra vad deras nationalkorv heter? Glömde fråga.

Erik Ahrnbom sa...

Har tänkt samma sak. Pensionärer med sneakers och socialt ansvar. Dessutom en trevlig poptradition med dragspel och elgitarr. Sen är det alltid sympatiskt med folkslag som pratar franska utan att vara fransoser.

Smuckers sa...

Montreal ska vara något utöver det vanliga. Gammal arkitektur i nordamerika.

Av döma av de kanadicker jag träffat så är det enkla människor. Lätta att ha att göra med. Vanligtvis gillar jag inte att umgås, särskilt inte över en middag, men med dom var det riktigt trevligt.