torsdag, juni 12, 2008

....men det tog sig framåt småtimmarna

När Sambons brorsa var i Tyskland under VM råkade han i samspråk med en FIFA-man som kunde garantera att Sverige inte skulle slå Tyskland. Det var för mycket pengar och intresse som hade försvunnit om hemmanationen blev utslaget redan i åttondelen. När man tänker på Teddys, som aldrig blir utvisad annars, otroligt lättvindiga utvisning är det så att man börjar undra.....

När Österrike idag av oförklarlig anledning fick slå om frisparken som var sista halmstråt och på den fick en ruskigt lätt straff är det så att man undrar om inte Polen var på fel sida käppen idag. Riggat!

2 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Tänker ibland på hur stressande det måste vara att döma en riggad match. Att ständigt vara på tå och leta efter situationer som kan pressas över kanten. Och sen ändå inte vara säker på att det ska gå vägen.
Kortisolpåslag.
Ungefär som i dagens tandläkarstol. En kvart tog det. 845 kronor ville de ha. Jag mådde illa hela tiden och tandläkaren hette Johan och var yngre än jag. Vilket inte verkar svårt nuförtiden.
Sneglade lite på lcd-skärmen bredvid liggstolen. Mina uppgifter stod i svart skrift mot byråkratbeige bakgrund. Namn: Erik Ahrnbom. Ålder: 41.
Det kunde ju inte stämma. Jag är inte 41 än. Men för Johan är jag det. Det är liksom lite skitsamma för honom.
Rädsla + blodtrycksfall + genans + smärta + åldersångest. Hela midevitten för 845 spänn.

Smuckers sa...

...det värsta är att man lovar att börja använda tandtråd i ren lättnad efter varje gång, men tänker för sig själv att tandsticka varannan vecka måste duga lika bra, sedan glömmer man det också så snart stickorna tar slut. Vips, var det lika mycket tandsten nästa gång också.

Dommaren får inte bli för girig. Om man sköter det snyggt kommer man undan med vad som helst eftersom det sker regelbrott hela tiden som dom aldrig blåser för annars. Ta som exempel familjen som åkte fast för att ha ändrat prislappen på en 11000 kronors TV till 99 kronor på Gekås. Hade dom ändrat till 5999 eller 4999 hade ingen märkt något och dom hade sparat massor, men dom blev för giriga och åkte fast.