tisdag, november 03, 2009

Filipstad, Filippinerna

Det här är Aldrin. Han kommer ifrån Manila. Eller egentligen är det inte Aldrin för jag har inte vågat säga att jag vill ha en bild till en blogg, så det är en bild på en kille ifrån Filippinerna. Det är den första bilden man hittar på Google om man söker på "a guy from The Philippines". Det är en sökning som kan sluta hur som helst, men av någon anledning tyckte jag att det var lättare än att ändra första meningen.

Aldrin är här för att arbetsskugga mig i några månader, sedan åker han hem till Manila och sköter delar av jobbet för en billig penning, och ärligt talat så är ingen ledsen för det. Dom kan ta det här jobbet och gömma det så långt borta som möjligt. Vilket passande nog råkar vara just Filippinerna.

Det lustiga med Aldrin är att han är döpt efter Buzz Aldrin. Ni vet, han som var steget efter och blev den andra mannen på månen och fick svåra problem med alkohol och depressioner när karriären var slut. Var det inte förresten han som fick klaustrofobi guppandes ensam i en kapsel på oceanen och försökte ta sig ut? Det lustiga är att Buzz härstammar ifrån Sverige. Aldrin är ett svenskt efternamn och ännu har Buzz släktingar kvar på den svenska myllan. Så, här kommer en kille ifrån Manila med ett svenskt namn. På något sätt knyts någon cirkel ihop.

Ps. Det finns i runda slängar 1230 personer med efternamnet Aldrin i Sverige. Tretton heter Aldrin i förnamn.

Inga kommentarer: